Over ons

‘Sup guys!

Mijn naam is Elke, en ik ben zeventien jaar geleden op deze aarde gekomen als een mini-mensje! Toen ik een klein meisje was hield ik al van boeken, en dat doe ik nog steeds. Mijn liefde voor boeken is met ieder jaar gegroeid, en nu ben ik dus dit blog begonnen met Jacolien, Kimberley en Eline! Ik kan niet wachten om mijn booklove met iedereen te delen!

Nu, even wat over mezelf.

Zoals ik al zei, ben ik zeventien jaar oud en hou enorm veel van lezen. Wat voor soort boeken? Vooral Young Adult en historische romans vind ik fantastisch, maar als een boek gewoon goed is, kun je me er gewoon voor wakker maken, wat het genre ook is. Niemand mag me ooit vragen om mijn lievelings boeken op te noemen, want dat ik kan ik simpelweg gewoon niet doen.

“WIE VRAAGT ER NOU ZOIETS? DAT IS HETZELFDE ALS JE LIEVELINGS KIND KIEZEN OF ZO.”

– Elke (vandaag)

*ahum*

Anyways, het eerste boek dat mijn obsessie startte was  ‘Eclipse’ door Stephenie Meyer. Ja, echt waar. Ik las eerst het derde boek, totdat ik me realiseerde dat het echt het derde boek was en niet het eerste. Dus mijn liefde voor lezen begon met de Twilight serie en is daarna alleen maar groter geworden. Ik heb al heel erg veel boeken gelezen, Harry Potter, Vampire Academy, Eragon, Fallen… enzovoorts. Maar er zijn nog ongeveer vijftig boeken die ik nog móét lezen (omdat ze misschien al heel lang in mijn boekenkast staan *kuch*)

Een andere passie van me is schrijven. Schrijven is echt iets waar ik me helemaal in kan verliezen, vooral als ik luister naar mijn favoriete muziek. (Ed Sheeran, Thirty Seconds To Mars, My Chemical Romance, OneRepublic, Bastille, Imagine Dragons, You Me At Six… enzovoorts) Ik zou het ook heel erg leuk vinden als jullie mijn boeken zouden lezen, want ik post ze namelijk op wattpad onder de naam: Silverstake. Ik schrijf in het Nederlands en in het Engels, en ik hoop echt dat mijn boeken ooit net zo populair zijn als die van J.K. Rowling of Dan Brown. Hoe gaaf zou dat zijn?

Nou, hier waren een paar dingetjes over mezelf. Hopelijk gaan jullie net zo genieten om dit blog te lezen, als ik er van ga genieten om het te schrijven met Jacolien en Kimberley. 😉

x

Elke

rome

 


 

Ik zal me even voorstellen,

Ik ben Kimberley (25 jaar) en een alleenstaande moeder.
Omdat het zo druk is overdag probeer ik wel alle vrije momenten aan te grijpen om te lezen en in de avonden nog voor het slapen gaan.

Ik lees het liefste YA, New Adult, Dystopia en ik ben een hopeloze romanticus.
Een happy ending is een must!

Verder kan je me veel vinden achter Goodreads om te speuren naar nieuwe boeken en natuurlijk ook naar winacties en andere leuke blogs!

Hier in dit ontzettende leuke team met meiden proberen we er een leuke blog van te maken, hopelijk vinden jullie dat ook!

xxx Kimberley

 

20141117_095212

 


Hoi! Ik ben Jacolien. Ik ben 16 jaar oud en ik hou natuurlijk van lezen Ik vind het leuk om mijn liefde voor lezen met anderen te delen, dus vandaar dit blog!
Ik lees al jaren. Ik begon met alleen fantasie, maar naarmate ik ouder werd, begon ik ook meer van de young adult en romantiek genres te houden. Maar het startte voor mij allemaal al op vroege leeftijd, door fantasy tekenfilms op tv te kijken en door vaak naar de bibliotheek te gaan.
Ik ben een grote Harry Potter fan, van de boeken en de films. Ik was 10 jaar toen ik voor het eerst kennismaakte met de Harry Potter wereld. Ik besloot de eerste vijf films te zien en dat was het moment waarop ik verliefd werd op J.K. Rowlings creatie. Na die films te hebben gekeken, ging ik de boeken lezen (wat ik nu nooit zou doen, eerst films, daarna boeken…). Ik vocht, lachte en huilde met Harry… Ik denk dat ik mezelf een een trotse fan kan noemen.
Genoeg over mijn obsessie met Harry Potter, ik heb genoeg andere favorieten! Ik hou ook van Percy Jackson, De Hongerspelen, Academicus Vampyrus en The Mortal Instruments. Ik vind boekverfilmingen, zoals The Hunger Games, Divergent en The Fault in our Stars, ook erg leuk en daar zal ik dan ook nog wel eens over bloggen.
Ik heb erg veel zin in het actief zijn op dit blog en in de bloggerswereld en ik hoop dat jullie dit blog leuk vinden!

 


Mijn naam is Eline, ik ben 20 jaar en een boekenworm. Mijn hele leven bestaat uit boeken en schrijven. Ik volg momenteel een opleiding tot redacteur wat mijn droombaan is! Ik wil later ook het liefst in England of Amerika boeken uit gaan geven.

Als klein kindje las ik altijd horror maar zodra ik Twilight had gelezen was ik verkocht. Ik was/ ben een Twihard, en na Twilight kwamen vele andere boeken. Vooral YA, New Adult en Dystopie. Ik heb een paar lievelingsseries  (alhoewel er heel veel mooie boeken zijn hoor):

  • Afterlife saga van Stephanie Hudson
  • Dark Light serie van S.L. Jennings
  • Fae Chronicles van Amelia Hutchins

Deze series zijn te gek en natuurlijk zal ik hier reviews overplaatsen!! Want iedereen moet deze boeken lezen!!

Naast lezen schrijf ik ook veel. Ik heb een boek geschreven die ik momenteel aan het herschrijven ben. Mijn droom is dat ooit één van mijn boeken wordt uitgegeven.

Ik hoop dat jullie gaan genieten van onze blog!

blogfoto

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s